Jubileumi diplomák

DRHE Jubileumi Diplomák átadásának ünnepsége: Debreceni Református Kollégium, Oratórium, 2019. szeptember 28.

Jubileumi diploma igénylésével kapcsolatos teendők 2019

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem jubileumi diplomát ajánl fel azoknak a teológián végzett református lelkészeknek, akik a Debreczeni Magyar Királyi Tisza István Tudományegyetem Teológiai Karán, illetve a Debreceni Theologiai Akadémián végezve 50, 60, 65, 70 vagy 75 éve tették le az első lelkészképesítő vizsgát. A visszajelzésnek tartalmaznia kell: a kitöltött adatlapot, az első lelkészképesítő vizsga és az adatlapon feltüntetett iratok fénymásolatát és egy rövid szakmai önéletrajzot.

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem jubileumi diplomát ajánl fel azoknak a tanítóknak, népművelő-könyvtár szakon végzetteknek, akik 50, 60, 65, 70 vagy 75 éve szerezték diplomájukat és arra jogosultak. A visszajelzésnek tartalmaznia kell: a kitöltött adatlapot, a diploma és az adatlapon feltüntetett iratok fénymásolatát.

Kérjük, aki elfogadja az Egyetem felajánlását, és a honlapról letölthető adatlapban kért hivatalos dokumentumokkal rendelkezik írásban jelezze 2019. április 30-ig az alábbi címen: Debreceni Református Hittudományi Egyetem, Morvai Laura, 4026 Debrecen, Kálvin tér 16.

A jubileumi diplomák átadására 2019. szeptember hónapban ünnepélyes keretek között kerül sor.

Melléklet:

Jubileumi diploma adatlap tanító, népművelő könyvtár 2019

Jubileumi diploma adatlap lelkész 2019

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: