DRHE Alumni kirándulás Bécsbe 2019. április 6-7.

DRHE Alumni kirándulás Bécsbe

 Fertőd-Kőszeg-Bécs  2019. április 6-7. (szombat-vasárnap)

Tervezett program:

  1. nap Indulás Debrecenből a DRHE mellől 7.00 Érkezés Fertődre kb. 13.00 Fertődön séta az Eszterházy kastély parkjában, a kastély megtekintése vezetéssel. 15.30-kor indulás Kőszegre, érkezés kb. 16.15 A szállás elfoglalása után városnézés, szabad program. Este ismerkedő, programegyeztető beszélgetés.
  2. nap: Indulás Kőszegről 7.30 érkezés Bécsbe 9.00 körül Bécsben autóbuszos városnézés, majd közös séta a központban (Hofburg, Stephansdom, Múzeumnegyed, Graben) kb. 12.00-16.00 szabad program ( pl. Hofburg múzeumainak megtekintése, schönnbrunni kastély, Prater) A felsorolt lehetőségek metróval könnyen megközelíthetők. 16.00 felszállás a buszra, indulás Debrecenbe. Tervezett megérkezés: 22.00 DRHE

Az utazás költségeihez való hozzájárulás: 8.500 ft/fő (alumni tagoknak, egyetemi oktatóknak, dolgozóknak) Ha a 40 fős keret nem telik meg velük, akkor hozzátartozók is jelentkezhetnek egy következő körben. Igény esetén le és felszállási lehetőséget biztosítunk Budapest határában.

A befizetett összeget teljes egészében az utazás és szállás költségeihez való hozzájárulásra fordítjuk, belépő jegyeket és étkezést nem tartalmaz.

Jelentkezési határidő: Alumni tagok számára: 2019. január 20. (vasárnap)

Ezt követően hirdetjük meg az utat az alumni közösségbe eddig nem jelentkezett oktatók, dolgozók számára. Az ő számukra 2019. 01.27 a határidő. Másnaptól (ha marad még hely a buszon) a családtagok számára is elérhetővé válik a program. A jelentkezési határidő ebben a körben 2019.02.17.

A jelentkezési szándékot e-mailben az alumni@drhe.hu kérjük jelezni. Ezt követően küldjük a számlaszámot, és a befizetéssel kapcsolatos tudnivalókat a jelentkezőknek.

Remélem minél többen örülhetünk majd együtt az erősödő közösségnek, valamint egy gazdag, tartalmas, jó hangulatú kirándulásnak.

Dr. Hodossi Sándor

intézményi alumni felelős

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: