Szakirányú továbbképzési lehetőség a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

“Radikalizmus és vallási szélsőségességek” címmel hirdet szakirányú továbbképzést a Nemzeti Közszolgálati Egyetem. A képzés célja az állami és egyházi szervezetek megszólítása, a szorosabb együttműködés érdekében. A képzést, amely egyedülállóan kapcsolaja össze a vallás teológiai, biztonsági, nemzetbiztonsági és jogi szempontjait, az Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kara gondozza, bevonva az egyes területek szakembereit, kutatóit.

Átfogóan mutatják be, hogy a vallás milyen hatással bír a társadalomra, különösen a válságövezetekre, illetve a migráció következtében miként változik Európa vallási, etnikai összetétele, és ez milyen biztonsági kihívásokat generál.

A két féléves képzés 2019. szeptember 1-jétől indul. Az összevont órákat péntek délutánonként és szombati napokon tartják.

Jelentkezési határidő: 2019. július 5. A felvételi eljárás orientációs beszélgetéseire tervezetten 2019. július 16-án és július 26-án 14:00 órától kerül sor. A képzés előrelátható önköltsége 150 000 Ft/félév.

A képzési tájékoztató elérhetősége:

A jelentkezési lap elérhetősége:

Kérdésekkel forduljanak az Nemzeti Közszolgálati Egyetemhez:
Központi szám: +36 (1) 432-9000
Postacím: 1441 Budapest, Pf.: 60.
Cím: 1083 Budapest, Ludovika tér 2.
Email: nke@uni-nke.hu
Email: tanulmanyi@uni-nke.hu

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: