Új tanév, régi célok

2019 őszén már harmadik tanévét kezdi meg egyetemünk Alumni Központja. Legfőbb célunk kezdettől fogva változatlan: Segíteni volt hallgatóinkat abban, hogy kapcsolatot tartsanak egyetemünkkel, valamint volt hallgatótársaikkal. Az eddig bevált tevékenységeinket folytatni kívánjuk ebben a tanévben is: kvízestek tartását, hírlevelek megjelentetését, évfolyam és csoporttalálkozók szervezésének segítését, alumni nap megszervezését, kirándulást. Internetes felületeink (honlap, facebook profil, zárt csoport) továbbra is segítik munkánkat. Ezután is szeretnénk hasznosítani más felsőoktatási intézmények alumni tapasztalatait, és fontosnak tarjuk a DPR lekérdezések adatainak elemzését, eredményeink publikálását. Ezért vettünk részt és tartottunk előadást 2019 májusában a Magyar Nevelés – és Oktatáskutatók Egyesületének éves konferenciáján. A nálunk diplomát szerzettek véleményét elsősorban azért kérjük ki, mert fontos számunkra, hogyan emlékeznek vissza a nálunk töltött évekre, miben látják egyetemünk erősségeit, mit tartanak erősítendő területeknek. Ezek a vélemények segítették egyetemünk intézményfejlesztési tervének megalkotását is, A diplomás pályakövetés ennek a célnak egyik fontos, de korántsem egyedüli eszköze.

Az új tanévben fontos személyi változásra kerül sor: Morvai Laura alumni referens, központunk szíve és motorja szeptemberre várja első gyermekének megszületését, így ő augusztustól már otthonról olvassa hírleveleinket, honlapunkat. Sok örömöt kívánunk Laurának a gyerekneveléshez, és várjuk vissza szeretettel!

A tanév első hírlevelében beszámolunk a korábbi hónapok eseményeiről. Évfolyam-találkozókról, konferenciáról, a Csillagpont alumni beszélgetéseiről, a tanévkezdő csendes napok keretében tartott nappalis hallgatók számára szervezett kvízpartyról, a sokak által várt kedvezmény kártya rendszer bevezetésének állásáról. Reméljük sokakkal és sokszor találkozhatunk személyesen is az új tanévben programjainkon!

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: