Alumni kirándulás: Burgenland – 2020. április

Kedves Alumni tagunk!

Szeretettel hívjuk tavaszi (2020. április 24-26.) alumni kirándulásunkra, amely során burgenlandi várakat és kastélyokat tervezünk meglátogatni.

Szállásunk Szombathely mellett, Torony községben, az osztrák határtól 6 km-re lesz a Marcus szállodában. A péntek esti megérkezést követő vacsora remek alkalom az ismerkedésre, kapcsolatépítésre. A szombati nap a lékai és fraknói várat, valamint a kismartoni Esterházy-kastélyt nézzük meg, majd a nap végén sétát teszünk a Fertő-tó partján lévő Rustba, a monarchia valamikori legkisebb szabad királyi városába. Vasárnap a vasvörösvári Erdődy-kastély megtekintése után részt veszünk a felsőőri istentiszteleten, ahol a helyi lelkész, aki alumni tagunk, szolgál magyar nyelvű igehirdetéssel. A felsőőri rövid sétát követően Szalónak várát „foglaljuk el”, majd sok élménnyel gazdagodva Debrecen felé vesszük az irányt.

A gyakorlati tudnivalókról: A kirándulást, mint a közösségépítés kitüntetett formáját egyetemünk jelentős mértékben támogatja, így a fizetendő önrész 13.000 ft/fő lesz. Ez az összeg tartalmazza a szállás (2 éjszaka szállodában reggelivel), valamint az autóbuszos utazás költségeit. Az önrészt két részletben kérjük befizetni a DRHE számlájára. (Új számlaszámunkat csak januárban tudjuk megadni, ezért ekkor indul a jelentkezés is.)  Az első 7000 ft-ot a jelentkezéskor, a fennmaradó 6000 ft-ot legkésőbb március 31-ig kérjük befizetni. (közleményként az alumni kirándulást kérjük felírni), 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is 40 fő részvételét tervezzük, ám ha több lesz a jelentkező, a szállás kapacitása megengedi a létszámbővítést. A tavaly bevált rend szerint minden alumni tagunk egy családtagját idén is hozhatja magával. A péntek déli indulást követően lesz lehetőség menet közben csatlakozni a csapathoz, Budapesten biztosan lesz megálló. Február második felében tervezünk egy személyes találkozót a jelentkezőkkel, amely során pontosítjuk majd a részleteket. Remélem 2020 tavaszán is hasznos és élményekben gazdag program részesei lehetünk. A részvételi szándék előzetes jelzéséhez, a kérések, kérdések elküldéséhez azonban nem kell januárig várni.

Minden kedves alumni tagunknak Istentől gazdagon megáldott Karácsonyt kívánunk!

Jelentkezés: hodossi.sandor@drhe.hu címen

 Dr. Hodossi Sándor

intézményi alumni felelős

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: